کاهش آتروفی مغزی (Slowing Brain Atrophy)
دانشمندان دریافته اند که ویتامین B2 می تواند در کاهش سرعت تحلیل مغز در افراد مسن با اخلال شناختی خفیف (mild cognitive impairment (MCI)) موثر باشد. شانزده درصد افراد مسن بالای 70 سال دارای اختلال شناختی خفیف هستند و نیمی از آنها دچار آلزایمر می شوند.
موادغذایی حاوی ویتامین B: ویتامین های B معمولاً در نان یا محصولات نانی یافت می شوند، چون خمیر نان منبع
بسیار خوبی از این ماده مغذی است. علاوه
بر این منبع، منابع زیر نیز مملو از ویتامین B هستند: شیر، اسفناج، غلات، سیب
زمینی، موز، عدس، فلفل، ماهی تن، دانه ها، آجیل، تخم مرغ، سیریال های صبحانه، برخی
از انواع نوشابه های انرژی زا، سینه مرغ، آب گوجه فرنگی
مقدار مصرفی توصیه شده برای ویتامین B: از آنجا که ویتامین های B ل محلول در آب هستند، به هیچ عنوان در بدن ذخیره نمیشوند و اگر بیشتر از
حد مورد نیاز مصرف شود، روزانه از بدن دفع می شود. از اینرو واجب است که هر روز به مقدار لازم از این ویتامین مصرف کنید
تا دچار کمبود نشوید.