حشرات خوراکی
کارشناسان سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد با نظر دانشمندان به دلایل ذیل موافقت نموده اند که باید مردم را متعاقد نمود تا به جای خوردن گوشت از حشرات استفاده کنند.
اولاً ، جیرجیرک و ملخ نسبت به استیک گوشت از پروتئین بیشتری برخوردار هستند.
ثانیا، رشد آنها بسیار ارزان تر است و نیاز به فضای کمتری دارد.
کارشناسان متوجه شده اند که حدود
1400 گونه از حشرات برای انسان ها خوراکی هستند. در حال حاضر از حشرات بعنوان تغذیه در 36 کشورآفریقایی، 29 کشور آسیایی و 23 کشور
در شمال و جنوب امریکا مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از ایالت های آمریکا،
سرانه سالانه 500 گرم پروتیین حشرات را درمحصولاتی
نظیر سوسیس، سس، ژله، انواع نوشیدنی و ...
به گونه ای ناملموس مصرف می کنند. لازم به ذکر است که خوردن حیوانات چندش آور از نظر اسلام مجاز نیست و بنظر می آید که در آینده ممکن است پروتیین حشرات بطور نا محسوس وارد غذاهای کشورهای اسلامی نیز بشود. البته برخی از حشرات نظیر ملخ جزو عادات غذایی برخی از کشورهای عربی از گذشته بوده است.